OldStars training 21 september 2023

Beste sportvrienden,

Weer wat info van mij. Het was vandaag een historisch lage opkomst in de tafeltennishal. Aan het enthousiasme te merken werd er met de 14 aanwezigen toch leuk en functioneel getraind. Op dit moment tellen we 37 leden, waarvan ik weet dat die nog lid zijn of in ieder geval niet afgemeld hebben. Erna en Maarten zijn gestopt, Kees Haakman, Peter Oud en Cor Koorn komen misschien nog terug na hun lichamelijke ongemakken. Daarnaast hebben we nog de fanatieke campeerders, daarvan weet ik van de meesten waarneer die weer terug komen. Dat is voor mij wel belangrijk voor de organisatie van de training.
Afberichten of andere persoonlijke mededelingen kunnen ook via mijn persoonlijke app, dat ontlast de groeps app.

Tot volgende week maar weer. 

Groeten Cees