Feestavond 27 januari 2023

Het zoemde al weer geruime tijd rond. De feestavond. Wie van de Oldstars was nu feitelijk een echte Medemblikker, een halve of slechts import? Op de avond zelf bleek de reden hiervoor. Er werden 11 gemengde teams samengesteld om via een echte Oldstars Pub-Quiz moeilijke vragen over Medembliks verleden, sport en muziek te beantwoorden. Dat dit niet altijd meeviel valt wel op te maken uit de gespannen gezichten op de foto’s (van Emmy). Wanneer was het eerste optreden van Wim Kan op de radio, wat was er in dit pand gevestigd, hoeveel albums van Elvis zijn er alleen al in Amerika in totaal uitgegeven, enzovoord. Kortom, een gek kan meer vragen dan … Maar alle lof voor de makers van de Quiz, die er veel tijd en moeite in hadden gestopt en het tot een spannend en onderhoudend geheel hadden weten te maken.

Dit alles kon natuurlijk slechts van start gaan na een inspirerend openingswoord van Cees.

En er werden weer alle mogelijke hapjes en drankjes geserveerd om de feestvreugde te verhogen en de magen te vullen.

Een zeer gezellige en geslaagde avond!

Aankondiging feestavond 27 januari 2023

Hallo allemaal,

Het is bijna zover, op 27 januari om 20.00 uur start onze feestavond. Er hebben zich 61 mensen opgegeven.  We hopen dat het een leuke avond wordt! De entree bedraagt € 15 p.p. bij binnenkomst te betalen aan penningmeester Lex. Daarvoor wordt het drinken betaald en de bediening. Als de pot leeg raakt, krijgen we een waarschuwing en daarna zullen jullie de drank zelf moeten afrekenen.

Agenda feestavond 27 januari 2023

20.00 uur Ontvangst met koffie/thee met wat erbij
20.15 uur Cees vertelt
21.00 uur Quiz met Gerard en Ad
23.45 uur Koffie voor wie dat wil
24.00 uur Afsluiting van de feestavond

Groet Liza en Rinske

OldStars training 22 dec 2022

Beste sportmensen!!!!

Met het zonnetje erbij hebben we wéér goed getraind vanmorgen. Met na afloop wat lekkers bij de koffie. Jammer genoeg wel een aantal afberichten, maar toch nog 20 deelnemers.

Truus, Trudy veel sterkte met het herstel na de operaties. Maar ook de langere afwezigen als Erna, Hein en Olga een spoedig herstel.

Jullie krijgen 2 weken vrij en we beginnen weer met frisse moed op 12 januari.

Het animatie team 😎 Johan, Jaap en Cees wensen jullie prettige feestdagen toe met lekker eten en weinig drank.😉

Groeten, Cees en Angelina

OldStars training 15 dec 2022

Voor het eerst dit jaar een winterse training!

Maar wel met een lekker zonnetje.

Na een korte interval-training werden de gebruikelijke rek- en strekoefeningen afgewerkt.

Daarna baloefeningen in 5 en 6 tallen. Wat door Cees steeds ingewikkelder werd gemaakt.

De stormbanen werden diverse keren op verschillende manieren genomen, waar Cees het op het eind zo moeilijk dacht te moeten maken, dat hij nu zelf eens de tel kwijtraakte!

Tot slot in het spelhalfuur knotshocky en korfbal.

Kortom, ondanks het winterse weer een verwarmende training.

Bij de nazit aan de koffie nog een lekkere versnapering van de jarige Gerda. Tevens werden Jaap, Johan en Cees bedankt door Lisa namens alle OldStars voor hun inspanningen voor de trainingen. Als blijk van waardering overhandigde ze hen een kerstattentie.


Beste Oldstars,

We zijn goed bezig geweest vanochtend, een beetje fris en met hier en daar wat gladheid op de weg maar iedereen gelukkig goed aangekomen. Volgende week de laatste training van dit jaar, daarna zijn we 2 weken vrij en beginnen we weer op do. 12 januari. 

Gr Cees

Een bewegingsvorm, met wat moest ik alweer doen!! De bal gooien of trappen ⚽en naar wie. 🙈

Feestavond 27 jan 2023

Hallo allemaal,

We hebben weer een feestavond voor beide groepen. Dit gaat gebeuren op vrijdag 27 januari 2023 aanvang 20 uur tot 24 uur. De kosten voor de drank en hapjes bedraagt € 15 per persoon. Als de (drank)pot leeg is, zijn de kosten verder voor de leden.

Graag hoor ik van jullie of jullie komen en of je alleen komt of met je partner. Dit willen we graag weten voor 19 januari. Dit kan via de app of op de betreffenden sportdagen. (dinsdag en donderdag). Als er nog rekening gehouden moet worden met bepaalde allergieën, dan hoor ik het graag. (Henk en Lex zijn bekend).

We zoeken nog vrijwilligers, die wat voor de catering van de avond willen doen. Dat was het vorige feest echt een succes: we denken aan taart/cake/koek voor bij de koffie; wat hapjes voor de rest van de avond. Je kunt je aanmelden bij de feestcommissie. De kosten van de ingrediënten, die je gemaakt hebt, kun je declareren bij de penningmeester (Lex) en krijg je terug.

Als er nog leden zijn, die wat op deze avond willen zeggen of voordragen, ook dat kun je bij ons aangeven.

Jullie krijgen t.z.t. nog een agenda met wat er allemaal gaat gebeuren. We hopen op veel reacties en aanmeldingen.

Met vriendelijke groet,

De Feestcommissie Liza en Rinske

OldStars training 10 nov 2022

Alhoewel het langzamerhand wat herfstachtiger wordt was het een prima ochtend om te trainen. Na de gebruikelijke warming up oefeningen wordt bij de ‘stormbanen’ het accent verschoven naar intervaltraining. I.e. een minuut ‘stormen’ gevolgd door een minuut rustig dribbelen en uitpuffen. Uiteraard ieder in zijn of haar eigen tempo. Tot besluit diverse spelen zoals korfbal, (soft) hockey en volley(line)bal. En dat alles met een record aantal deelnemers!

WF training 1 nov 2022

De onderstaande blije dame en 17 blije mannen waren, onder leiding van Cees, weer lekker aan het trainen, ditmaal op het hoofdveld.

na wat warming-ups, zie het filmpje lekker partijtje gevoetbald.

 

 

 

Spirit Voetbaltoernooi – 11 november 2022

Deelnemende teams:

Spirit 1, Spirit 2, Heerhug, Heerhugowaard, Langedijk en Medemblik.

Het WF Medemblik team bestaat uit:

Ad, Henk, Jaap I, Jaap Z, Johan, Lex, Peter B, Peter W en Sijmon.

Het WF Medemblik team vertekt om 12:45 uur uit Medemblik

 

OldStars training 3 nov 2022

Het is weer gelukt de regen te ontlopen, maar er stond wel een stevige wind. Daarom was een plekje in de luwte verkozen op een belendend veld, waar de wind weinig invloed op de prestaties had. Tijdens een zeer gevarieerd programma werden er veel beste beentjes voorgezet. Daarna lekkers van de jarige Ans!